Nov 27

401 dumps on Salesforce Licenses

To learn in-depth Salesforce join in my trainings!       #(+91) 8978397610  mail:  cloud_murali@yahoo.in

1.The only feature license that provides additional storage is
 
 A. Salesforce CRM Content User
 B. Mobile Lite
 C. Apex Mobile
 D. Offline
 
2.Which of the following features is not available in Professional Edition?
 
 A. Big Deal Alert
 B. Workflow
 C. Account Sharing Rules
 D. Multi-Currency
 
3.The custom objects contained in a managed package of a native application in any state count against the limits supported for your Salesforce Edition.
 
 A. True
 B. False
 
4.__________ allows companies that sell through indirect sales channels to maximize the return on their channel investments and increase channel revenues
 
 A. Partner Relationship Management 
 B. Customer Relationship Management 
 C. Service Management 
 D. None of the Above 
 
5.A company currently uses the standard Salesforce CRM product and pricebook objects. Is it possible for this company to publish product and pricebook information to its corporate Web site so customers in different regions see the correct product catalog with prices in the local currency?
 
 A. Yes, with the customer portal. 
 B. No, it is not possible to present multicurrency data. 
 C. Yes, by building a custom integration following the X-to-Web design pattern. 
 D. No, it is not possible to present data stored in standard objects other than cases and solutions to a Web site.

 

Answers:    1.A    2.B     3.B    4.A     5.C   

 

Nov 26

401 dumps on Force.com Declarative Frame Work

To learn in-depth Salesforce join in my trainings!       #(+91) 8978397610  mail:  cloud_murali@yahoo.in

1.Which of the following is not a part of a Force.com app. Select one correct answer.
 
A.Notes
B.Tab
C.Links
E.Forms
 
2.Which application building block is provided by the Force.com platform? (Choose 3 answers)
 
A.      Workflow rules
B.      Approval process
C.      Data Warehouse
D.      Custom objects
 
3.Which capability does building an application on the Force.com platform provide? (Choose 3 answers)
 
A.The ability to internationalize and localize applications
B.The ability to run reports on configuration changes
C.The ability to have applications upgraded without doing customizations
D.The ability to build applications with clicks not code
 
4.Which API can be used to create the data model?
 
A.Force.com API
B.Force.com Single Sign-on API
C.Force.com Metadata API
D.AJAX toolkit for Force.com
 
5.A developer is building a custom application using the declarative framework. The developer would like to customize the application user interface.
 
Which customization is available on the page layout? (Choose 2 answers)
 
A.Create a three-column section
B.Add custom detail and list buttons
C.Add an existing Visualforce page to an inline section
D.Make a field Required based on a data value in another field
 
6.Universal Containers uses a recruiting application with custom objects to track positions and related interviewers. When a hiring manager creates a new position record, interviewer records for each individual on the interview team also need to be created. Currently this process requires a user to create the position, save it, scroll to the interviewer related list, and then create multiple interviewer records.
 
How would a developer streamline this process?
 
A.Use a formula field to create a wizard that guides a user through the process
B.Create a Visualforce page that allows position and interviewer data to be input on a single page
C.Create a new validation rule to trigger a pop-up window for a user to input interviewer data

 

Answers:  1.A  2.A,B,D   3.A,C,D  4.A   5.B,C  6.B  

Nov 26

401 dumps on Salesforce record ID’s

To learn in-depth Salesforce join in my trainings!       #(+91) 8978397610  mail:  cloud_murali@yahoo.in

 

1.What is the difference between 15 and 18 Digit Salesforce.com Id's?
 
A. 15 Digit Id is Case Sensitive where as 18 Digit Id is Case Insensitive
B. 18 Digit Id is Case Sensitive where as 15 Digit Id is Case Insensitive
C. Both are Same
D. 15 Digit Id's is no longer used and SFDC now uses 18 Digit Id's
 
2.First 3 Char of 15 Digit Id's identify the ?
 
A. Records
B. Object
C. Field
D. Application
E. Organization
 
3.Ids can not be identified from which of the following standard ways –
 
A. From the Salesforce.com URL when a record is displayed in
B. From reports
C. From Formula Fields
D. Through the web services API i.e. Data Loader
 
4.What is the legth of the ID field of the object in Salesforce.com?
 
A.20.
B. Field lengths are cusomizable.
C. Depends on the version of Salesforce.
D. 18
 
5.Fields of the which of the following type is not allowed to be set as external ids. Select one correct answer.
 
A.Date
B.Number
C.eMail
E.Text
 
6.How many external Id’s are allowed on an object?
 
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
 
7.Standard fields can be made as External Id Fields?
 
A. Yes
B. No
 
8.What happens when 2 records have same external Id during an Upsert operation?
 
A. Both Records are updated
B. First Record gets updated; Error is thrown for Second Record 
C. First Record gets updated; Second record gets created 
D. Error is reported 
 
9.The organization IDs of your sandboxes remain same each time your sandbox is refreshed
 
A. TRUE
B. FALSE
 
10.What occurs in an Upsert operation if the external ID is matched on more than one record?
 
A.Only the first matching record will be updated
B.The upsert operation fails
C.An error is reported
D.Duplicate records will be created with matching external IDs
 
11.In which Salesforce environments will the Force.com record IDs be the same?
 
A.Production and Full Copy Sandbox only
B.Force.com record IDs are never identical
C.Production, Full Copy Sandbox and Developer Sandbox
D.Production and Developer Sandbox only

 

Answers:  1.A  2.B   3.C  4.D   5.A  6.C   7.B   8.D   9.B  10.C  11.B 

 

Nov 26

401 dumps Formula

To learn in-depth Salesforce join in my trainings!       #(+91) 8978397610  mail:  cloud_murali@yahoo.in

1.Which of the following represent correct syntax to display first name from global variable user? 
 
A.{User.FirstName}
B.{!User.FirstName}
C.$User.FirstName
D.{!$User.FirstName}
 
2.Which of the following is not a valid return type of a custom formula. Select one correct answer
 
A.Date
B.Decimal
C.Text
E.Array
 
3.How the formula will look like if you want to calculate the date/time difference b/w created date?
 
A. Today() – datevalue(created date)
B. Created date – Now()
C. Now() – created date
D. DateValue(created date) – today()
 
4.Which of the following is not the Return Type for Formula Fields?
 
A. Currency
B. Radio Button
C. Text
D. Percent
 
5.Which one does NOT apply to Custom Formula Fields:
 
A.Custom Formula Fields can reference other formula fields
B.Custom Formula Fields can reference standard fields
C.Custom Formula Fields can reference custom fields
D.Custom Formula Fields can calculate across objects
 
6.Custom Formula fields do NOT support which of the following functional expression?
 
A. Adding multiple records together
B. If/then/else conditional statements
C. Clickable image buttons
D. Combine text strings together
 
7.Which of the following is not true regarding Custom Summary Formula fields?
 
A. Summary formula can reference another summary formula
B. When fields are deleted, they are also deleted from the summary formulas that reference them
C. One can have 5 Custom Summary Formulas on a report
D. The summary types Sum, Largest Value, Smallest Value, and Average are not 
available for use with the Record Count Field
 
8.Universal Recruiters need to ensure that the Social Security Number and Phone Numbers follow a specific pattern. Which function can be used to implement this functionality. Select the one correct answer.
 
A.REGEX
B.EXPRMATCH
C.ISNUMBER
D.PRIORVALUE
E.VLOOKUP
 
9.Universal Recruiters have an object that they use to store all US zip codes and corresponding states. They want to ensure that the zip code and state specified by users are correct. Which function could be used to implement this feature? Select the one correct answer.
 
A.REGEX
B.EXPRMATCH
C.ISNUMBER
D.PRIORVALUE
E.VLOOKUP
 
10.Which of these functions is available in formulae field. Select the one correct answer.
 
A.ISCHANGED
B.ISNEW
C.REGEXC
D.IF
E.VLOOKUP
F.All of these functions are available in a formula field
 
11.The search term :-  acme AND california AND NOT meeting  is same as:
 
A. acme AND (california AND NOT meeting) 
B. (acme AND california AND NOT meeting) 
C. (acme AND California) AND NOT meeting 
D. None of the Above
E. All of the Above
 
12.Which aspect of an application is addressed in the business logic layer? (Choose 2 answers)
 
A.Process automation
B.Customized user interface
C.Data entry validation rules
D.Extensible data model
 
13.CreatedDate is a Date/Time data type field.Which formula returns the number of days since the record was created?
 
A.TODAY() – (CreatedDate)
B.NOW() – DATEVALUE(CreatedDate)
C.CreatedDate – TODAY()
D.TODAY() – DATEVALUE(CreatedDate)
 
14.Which scenario required Apex to automate the real-time business logic?
 
A.As a user saves a new order (a custom object), the quantity and products on the order are checked against existing warehouse stock (a custom object), then the warehouse that the product will ship on the order record is populated.
 
B.When a user enters a State and Zip Code into custom fields on a Candidate custom object, it must be checked against a Zip Code custom object to ensure that the Zip Code entered does exist in the State entered.
 
C.When a user creates a new Time off Request record (a custom object) and clicks Submit for Approval, the Time off Request routes to that User’s manager for approval.
 
D.When a user saves a New Hire record (a custom object), an outbound message is automatically sent with the new hire’s contact information to an external HR system.
 
15.In a recruiting application, a custom Job Application object has a lookup relationship to a custom Candidate object. The Candidate object stores personal information, including name and email, about an individual applying for a job. The recruiting organization would like to see the candidate’s name and email address on each related job application record as well.How can a developer meet this requirement?
 
A.It is not possible for a developer to meet this requirement.
 
B.Use a cross-object workflow rule and field update action to copy the name and  email from the candidate record to the job application record
 
C.Use a cross-object formula field to display the name and email from the candidate record to the job application record
 
D.Use a validation rule to copy the name and email from the candidate record to the job application record
 

Answers:  1.D  2.E   3.C  4.B   5.D  6.A   7.A   8.A   9.E,B  10.D  11.A  12.A,D   13.D  14.A 15C 

 

Nov 26

401 dumps on Data Storage

To learn in-depth Salesforce join in my trainings!       #(+91) 8978397610  mail:  cloud_murali@yahoo.in

 

1.Data storage and file storage are calculated asynchronously? True or False
 
 A. True
 B. False
 
2.Which of the following is part of file storage?
 
 A. Article Types
 B. Email messages
 C. Google Docs
 D. Tasks
 E. All of the above
 F. None of the Above
 
3.Person accounts count against only account storage and not contact storage.
 
 A. True
 B. False
 
4.The Size Limit of Attachments in SFDC is?
 
A. 5MB
B. 10MB
C. 15MB
D. 20MB
E. No Such Limit
 
5.Archived products, price books, price book entries, and assets do not count against storage?
 
 A. True
 B. False

 

Answers:  1.A     2.F      3.B     4.A      5.A      

Nov 26

401 dumps on Data Loader

To learn in-depth Salesforce join in my trainings!       #(+91) 8978397610  mail:  cloud_murali@yahoo.in

1.Which of the following objects cannot be imported via the Import Wizard?
 
 A. Leads
 B. Solution
 C. Cases
 D. Person Accounts
 
2.What is a capability of a Data Loader? (Choose 2 answers)
 
A.      The Data Loader can bypass sharing model settings.
 
B.      The Data Loader can de-duplicate records.
 
C.      The Data Loader can be executed from the Command Line.
 
D.      The Data Loader can load more than 50,000 records at a time.
 
3.A developer is loading data, in CSV format, into a custom application from a legacy system. The developer would like to load users into the user object and positions and job applications owned by named users into related custom objects.
 
Which obstacle will the developer encounter when using the import wizard?
 
A.      The import wizards do not import files to specify record owner.
 
B.      The import wizards do not support custom objects.
 
C.      The import wizards do not support the User object.
D.      The import wizards cannot import data from CSV files.
 
4.What is supported by the Force.com Data Loader? (Choose 3 answers)
 
A.Insert records for two different objects in a single call
 
B.Perform insert and update operations across a set of records
 
C.Load more than 50,000 records at a time
D.Import data for custom objects
E.Perform a rollback of a transaction
 
5.A developer has received confirmation that salesforce.com has enabled insertable system audit fields for an organization.
 
 Which ability is now enabled when using the data loader?
 
A.Ability to insert account records setting the CreatedDate field of each record
B.Ability to insert account records setting theSystemModStamp field of each record
C.Ability to insert account records setting the isDeleted field of each record
D.Ability to insert account records setting the $MarkSync field of each record
 
6.A developer attempts to load data into the sandbox environment using the Data Loader GUI. The data load fails due to authentication issues.
 
What should the developer check to diagnose the problem? (Choose 2 answers)
 
A.The password encryption settings
B.The mapping file
C.The endpoint URL
D.The user name
 
7.Can Data Loader be run through the Command Line?
 
A. Yes
B. No

 

8.How many Asset records can be imported via Import Wizard?
 
 A. 500
 B. 5,000
 C. 50,000
 D. Asset Records cannot be imported via Import Wizard
 
9.Automate data load from SFDC at 2:00 AM. How?
 
 A. Schedule manager of Import Wizard.
 B. CLI of Data Loader
 C. Use Export Scheduler of Data Loader GUI
 D. Use Data Export Service

Answers:  1.C     2.C,D      3.C     4.B,C,D      5.A      6.A      7.A      8.D 9.B 

 

Nov 26

401 dumps on Custom Settings

To learn in-depth Salesforce join in my trainings!       #(+91) 8978397610  mail:  cloud_murali@yahoo.in

 
1.Owner of the Custom settings can be changed?
 
 A. True
 B. False
 
2.Do each custom setting counts against the total number of custom objects available for your organization
 
 A. Yes
 B. No
 
3.Which of the following is not a type of the Custom Setting?
 
 A. Grid Custom Setting
 B. List Custom Setting
 C. Hierarchy Custom Setting
 D. None of the Above
 
4. _________ data is exposed in the application cache, which enables efficient access without the cost of repeated queries to the database.
 
 A. Object
 B. Custom Setting
 C. Apex
 D. Junction Object
 E. Change Set

Answers:  1.B     2.A      3.A     4.B      

 

Nov 26

401 dumps on Console

To learn in-depth Salesforce join in my trainings!       #(+91) 8978397610  mail:  cloud_murali@yahoo.in

1. A customer has requested a user interface where list view of four objects can be accessed together with frequent navigation across them. Which feature of Force.com platform can be used to support this requirement? Select the one correct answer.

 

 
A.Console
B.Dashboards
C.Analytical Snapshot
D.Packages
E.Layout template

 

Answers:  1.A     

Nov 26

401 dumps on Communication Templates

To learn in-depth Salesforce join in my trainings!       #(+91) 8978397610  mail:  cloud_murali@yahoo.in

1. _________ allow users to create custom documents using the information from your records
 
 A. Email templates
 B. Letterheads
 C. Mail merge templates
 D. None of the Above"
2. Which feature can be used to make sure all outgoing Emails are tracked for compliance?
 
 A. Use Compliance BCC Email 
 B. Write a trigger to store the emails 
 C. Let users manually enter a specified Email Id in the To Field 
 D. None of the Above
 E. All of the Above 
 

Answers:  1.C     2.D